Perus juttuja näin alkuun!

Moikka!

Eli tein nyt tänään vasta mun ekan blogin ja kaikki on nyt ihan uutta! En osaa välttämättä käyttää tätä blogia kunnolla, mutta katsotaan sitten.

Tarkoituksena tälle blogille on jakaa teidän kanssanne tekemääni grafiikkaa, joita saatte vapaasti käyttää Howrsessa Suomen servulla. Jos peität tekijänoikeudet tai väität kuvaa omaksesi, pääset suorin tein häpeälistalle.
Kaikille säännöille on tulossa vielä oma sivunsa. Tulen merkkaamaan sinne vain ja ainoastaan ehdottomat säännöt... ainakin alkuun. Katsotaan, miten te käyttäydytte jne. ;)

Mutta nyt erittän vähän itsestäni!
Olen tosiaan pian neljätoista vuotta täyttävä tyttö Etelä-Suomesta. Aikani kuluu yleensä koulussa, pelaillessa Howrsea ja musiikin kuuntelussa. (tiedän, se saattaa kuullostaa säälittävältä jos joku kuluttaa aikansa Howrsessa.. Mutta ei voi mitään jos aivan luontaisestikin aikani kuluu siellä hoitaen elukoita. xD)
Luonteeltani olen yleensä huumorintajuinen ja lempsu. Harvemmin suutun muille kuin itselleni ja positiivisuus on aina läsnä. :D Yleisimmin vihaan negatiivisuutta, jollei se ole hyvän maun rajoissa..

En ole kertomassa täällä blogissa omasta elämästäni, saatika itsestäni tämän enempää. Jos haluat siis tietää minusta enemmän, kannattaa vain laittaa viestiä ja tulla tutustumaan. ^^ En tiettääkseni ole vielä purrut ketään...

Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä! Jos huomaat jonkun kirjoitusvirheen jossakin, ethän ole pilkunviilaaja? Kiitos.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia avataria.

Syksy!